Annons
Användarnamn: Mily89
Ålder: 34 år
Bor: Värnamo, Jönköpings län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2003
Medlem sedan: 2008-01-20
Senast inloggad:

Jag är en tjej på 23 år som älskar att fotografera, mest hästar men även andra djur och natur. Jag har hållt på med foto länge med olika kameror.

Jag är inte inne här så mycket tyvär, men försöker kika in då och då ;)

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Svart-vitt, Vilda djur, Sport / Motorsport, Husdjur / Tamdjur, Utrustning, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker forum är roligast.

Mitt bästa fotominne:
London har så mycket intressanta motiv. Men Falsterbo toppar nog listan, härligt med så mycket hästar och dessutom utomhus vilket ger väldigt bra ljus om man jämför med mörka ridhus.

Mitt sämsta fotominne:
Dem har jag förträngt nu. Det finns dagar som man förväntar sig kanonbilder och så blir det ösregn, men det är väl smällar man får ta.

Min största inspiration:
Hästen, de är så oerhört vackra, eleganta, vilda och fantastiska på alla sätt och vis, att kunna fånga dem på bild och förmedla deras utstrålning är något som sätter sig i hjärnan.

Jag fikar helst:
Fikar? Jaha.. Kladdkaka är väldigt gott, tillsammans med vänner, gärna på en uteservering på sommaren eller hemma, umgänget är viktigast!

I kameraväskan har jag alltid:
Min kamera (hehe), objektiv, usb-sladd, putsduk och extra minneskort.

Drömbilden är:
Det finns nog ingen drömbild direkt, den kommer när den kommer om den gör det så blir jag glad såklart. Men skulle tro att den innehåller minst en häst iallafall ;)

 
Emilys foton
Vanligt
7 bilder
 
 
ANNONS