Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Stefan7
Ålder: 58 år
Bor: Kalmar, Kalmar län (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1980
Medlem sedan: 2008-01-31
Senast inloggad:

Jag heter Stefan Andersson och är bosatt i Kalmar. Fotografering har varit ett av mina stora intressen genom åren. Från liten knatte på 70-talet med Kodak instamatic, via systemkamera med färgfilm till eget fotolabb för svartvita bilder på 80-talet. Ett par somrar tillbringade jag på lokaltidningarna som sommarfotograf. Nu sedan ett antal år tillbaka har mörkrummet flyttat in i datorn och bilderna digitaliseras. Jag jobbar i Nybro kommun som fritidsledare, elevassistent, simlärare och fotbollslärare samt som egenanställd fotograf genom Frilans Finans.

Bröllop, porträtt, student, fotboll, ishockey, rugby, mat, drinkar, glas, bildbanker till företags hemsidor, musikuppträdanden…Ja, fotouppdragen har varit många och skiftande. Alltid med fullt fokus på uppgiften. När jag inte fotograferar på uppdrag, så hamnar förutom rena privata familjebilder en del fåglar på bild. En utflykt i naturen med fika och kamera, det är riktig själavård för mig.

Ljus, bakgrund och att det händer något framför kameran. Då är jag redo för en lyckad bild.

Vem är jag?


Mina intressen:
Barn, Sport / Motorsport, Digital efterbehandling, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Min största inspiration:
Alla fina bilder här på fotosidan.

Jag fikar helst:
I naturen med kamera beredd.

I kameraväskan har jag alltid:
Så lite som möjligt.

 
Natur
Vanligt
0 bilder
Mina bilder
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS