Annons
Användarnamn: D33J4Y
Bor: Kalmar (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2008-02-22
Senast inloggad:

Tomas heter jag och bor i och kommer från Kalmar. Köpte min första system-kamera förra året efter att jag fick ett oemotståndigt erbjudande och har sedan dess varit fast i fotohobbyn.

Vem är jag?


Mina intressen:
Nattbild, Mode, Studio, Posering, Svart-vitt, Porträtt, Fine Art Nude

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag fick låna hem en EOS 350D Kit från jobbet och plåta med en "riktig" kamera för första gången. Jag och min kompis Åsa skulle ha ett litet foto-shoot och vi hade skitkul hela tiden, garvade så vi grät till slut =) Resultatet kan ni se på en av mina bilder.

Min största inspiration:
Vet tyvärr inte om så många namn på olika fotografer. Dock så är det ju modellbilder man en gång i livet helst vill syssla med så man får väl säga Bingo Rimér. Grabben kan ju det här med modellbilder.

I kameraväskan har jag alltid:
Kameran så klart =P Och ett extra batteri. Har än så länge bara 18-55mm objektivet som följde med kameran och det sitter på för jämnan.

Drömbilden är:
En bild ute i naturen med en snygg modell i svart/vitt och Sepiainställning.

 
Bröllop
Vanligt
3 bilder
Modellbilder
Vanligt
2 bilder
Barn
Vanligt
0 bilder
Naturbilder
Vanligt
5 bilder
Random
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS