Annons
Användarnamn: Iamericaphotographer
Ålder: 47 år
Bor: Stenungsund, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1998
Medlem sedan: 2008-02-29
Senast inloggad:

Erik är en hårt arbetande mång"konstnär" med många strängar på sin lyra.
Jag tjänar inga pengar på mitt fotograferande, fast det kanske är ditåt jag strävar. Än så länge lär jag mig.
Jag försöker ha en ödmjuk inställning till det mesta jag tar mig för, fotograferandet är inget undantag.

Jag vet inte vad mer jag skall skriva. Jag är klar, färdigskriven. Nu är det din tur :-)

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Reportage / Situation, Sport / Motorsport, Arkitektur, Porträtt, Utrustning, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Jag tog en bild med min gamla analoga Pentax kamera på min dåvarande flickvän när hon gick ur gymnasiet, detta var 1998. Det var sommar, alla var glada och fotot blev EXCEPTIONELLT bra!! Dessvärre tog det slut tre månader senare och mitt foto försvann med henne, där fick man för att man inte tog en kopia!

Mitt sämsta fotominne:
ICA i Stenungsund. 19:45 tiden, Oktober 2009. En punkare står och skrapar en trisslott OCH JAG HAR INTE KAMERAN MED MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Min största inspiration:
Jag vet inte... Jag försöker att ta intryck av allt jag ser, bra och dåligt, men jag är inte ute efter att kopiera någon rakt av eller ens försöka skapa något som någon redan har skapat. Men det är klart... idéer får man ju hela tiden, överallt.

Jag fikar helst:
Med en god vän på nått fik någonstans, inte nödvändigtvis med kameran Det finns tid för foto och det finns tid för fika.

I kameraväskan har jag alltid:
Vattenpass (för blixtskon). Ficklampa. Manualen för kameran.

Drömbilden är:
inte tagen ännu... men när jag tar den kommer jag att meddela er, jag lovar. Den kommer förmodligen ha ett maritimt tema.

 
Mina bilder
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS