Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Ninalagerås
Bor: Lund
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2008-03-24
Senast inloggad:

Jag heter Nina och jag älskar att fotografera. Min käraste ägodel är såklart min kamera, en Canon EOS 400D. Mest fotograferar jag djur, och mina katter får ofta ställa upp som modeller, men det händer också att jag fotograferar landskap och andra små detaljer som förgyller vardagen. Jag hoppas att du gillar mina bilder och glöm inte att skriva en kommentar när du kikat färdigt. Enjoy!

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Barn, Vilda djur, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Oj, det finns så många!

Mitt sämsta fotominne:
Mitt sämsta fotominne inträffade då jag bestämmt mig för att åka och fotografera en galopp-tävling på jägersro som skulle äga rum på måndagen. Hela helgen hade jag gått runt och längtat ich inte direkt haft något att göra. När dagen var kommen och jag anlände till galoppbanan syntes inte en enda levande själ till, efter att ha letat rätt på en reception och frågat så visade det sig att tävlingen ägt rum dagen innan (söndagen) och jag hade missat alltihopa..

Min största inspiration:
Alla duktiga fotografer och trevliga människor som kommer med konstruktiv kritik.

Jag fikar helst:
Ofta.

I kameraväskan har jag alltid:
Druvsocker (det tar på krafterna att fotografera en hel dag)

Drömbilden är:
En nordsvensk dundrande fram i galopp genom skogen. Solen är påväg ner och kamerabatterierna är laddade!

 
Diverse
Vanligt
1 bilder
Vinter
Vanligt
2 bilder
Människor
Vanligt
4 bilder
Landskap
Vanligt
1 bilder
Katter
Vanligt
1 bilder
Hästar
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS