Annons
Användarnamn: W Kimura
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2008-03-31
Senast inloggad:

Har nästan alltid plåtat 35mm dia och svart/vitt med min Nikon FM2. Har köpt mig en Nikon D300 nu i sommar. Kul och billigare med digitalt!

Nåja. Mina barn och deras uttryck när de springer omkring på en lekplats ligger nog i fokus för fotointresset just nu. Det händer mycket, och uttryck kommer hela tiden. Trevliga minnen blir det också!

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Barn, Posering, Svart-vitt, Mörkrum, Action / Äventyr, Arkitektur, Porträtt, Natur

Jag fotograferar helst med analogkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Jag har så många bra minnen, så det är nog rätt svårt att sålla ut nåt. Men ett speciellt kort jag aldrig glömmer är den första exponeringen av mitt första barn... Det var stort!

Mitt sämsta fotominne:
När jag i 50 blås ser min Nikon FM2 trilla ur sin väska som jag spännt fast lite halvtaffligt på baksätet av den 250 offroad som jag hade på Kreta '96. Den voltade runt ca 350 varv på asfalt och blev skrämd av 3 bilar som körde efter mig. Tvärnit på väggrenen och språngmarsch tillbaks för att se UV filtret sprucket.. Aj! Bucklor på kameran... Men det blev inga ljusinsläpp, och alla finesser och objektiv fungerade som vanligt. Kameran har jag kvar och släpper den aldrig nuförtiden. Vilken modern digitalkamera håller för något dyligt... Ingen vad jag vet... Så den får alltid vara med som backup! En trotjänare!

Min största inspiration:
Att se det perfekta ljuset...

Jag fikar helst:
Med min underbara hustru och mina finfina barn!

I kameraväskan har jag alltid:
Pass. Internationellt körkort. Olika valutor. Kartor. Solglasögon. Penna o papper, och en himla massa onödigt småskräp.

Drömbilden är:
Ansikten som säger mer än 1000 ord. Jag vill fånga en hel livstid i en blick! Det är min utmaning.

 
Japan 2008
Vanligt
4 bilder
Lite blandat runt jorden
Vanligt
6 bilder
 
 
ANNONS