Annons
Användarnamn: PGL
Ålder: 47 år
Bor: Skogås, Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1999
Medlem sedan: 2008-04-20
Senast inloggad:

Hej!

Jag är en foto intresserad kille som har växt upp med fotografering i hela mitt liv, eftersom min pappa är en känd proffs fotograf.

Under många år har jag följt med på olika uppdrag, & lärt mig en massa olika saker. Året 2007 så gick jag en fotoutbildning där jag fick lära mig mer om digital fotografering & dess möjligheter & finesser, samt bildbearbetning med programmet photoshop.

Min gymnasietid var MEDIA, & inriktning Data/Bild. Efter det så har jag gått en hel del andra grafiska utbildningar. På fritiden så fotar jag gatbilar/entuiastfordon runt om i Sverige.

Men jag tar även mycket andra bilder, helt beroendes på vilket uppdrag jag får.

Jag har även fotograferat barn/familje bilder, samt natur bilder.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Nattbild, Barn, Bröllop, Reportage / Situation, Studio, Posering, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Arkitektur, Digital efterbehandling, Produkter, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Utrustning, Natur, Undervattensfotografi, Fine Art Nude, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Vid ett foto reportage på en av sveriges finaste gatbilar, samt i Thailand då jag lyckades fotografera alla vilda djur samt den exploterande naturen.

Mitt sämsta fotominne:
När jag skulle plåta & upptäckte att batteriet var slut.

Min största inspiration:
Min far.

Jag fikar helst:
När tiden finns till för det.

I kameraväskan har jag alltid:
Allt jag behöver :)

Drömbilden är:
Svårt att säga.

 
Produkt bilder
Vanligt
1 bilder
Omgjorda bilder
Vanligt
2 bilder
Hantverk/Design
Vanligt
1 bilder
Djur
Vanligt
2 bilder
Gatbilar
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS