Annons
Användarnamn: Snow13all
Ålder: 39 år
Bor: Sundbyberg, Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2007
Medlem sedan: 2008-04-21
Senast inloggad:

Amatör med stora drömmar och stort sug efter kunskap.
Fotoprojekt för våren ej bestämt men skall besluta mig innan januari är slut. Skulle gärna hitta någon fotograf/grupp som är aktiva i stockholms området?

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Bröllop, Reportage / Situation, Svart-vitt, Mörkrum, Vilda djur, Arkitektur, Digital efterbehandling, Produkter, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Utrustning, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker forum är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag fick min första pentax kamera av min morfar 1989 och insåg inte förens efter 3 månader att filmen fungerade bara på 24 bilder varav jag då hade överdrivet dubbelexponering till den grad att framkallningen av dessa fick min morfar att rynka på ögonbrynen och skratta tills han nästan föll av stolen.

Mitt sämsta fotominne:
När jag tappade mitt första L objektv i backen rakt ner i betongen, dock så klarade det sig utan filtret och motljusskyddet tog all stryk.

Min största inspiration:
Min morfar som alltid frågar och har den tekniska kollen enbart en 90 årig ingenjör har som fotograferat till och från i 60 år.

Jag fikar helst:
Ofta och med en bulle.

I kameraväskan har jag alltid:
D5 M2 + 35 1,4

Drömbilden är:
En bild jag kommer att tycka om att titta på varje gång jag tar fram den. Förhoppningsvis är den så pass bra att den även kan framkalla känslor hos dom andra som betraktar den.

 
Porträtt
Vanligt
0 bilder
Makedonien 2008
Vanligt
0 bilder
Playground
Vanligt
0 bilder
Natur
Vanligt
1 bilder
Djur
Vanligt
0 bilder
New Orleans
Vanligt
0 bilder
Lina & Eriks bröllop
Kollektion
9 bilder
 
 
ANNONS