Annons
Användarnamn: raixes
Ålder: 32 år
Bor: Östhammar, Uppsala län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2008
Medlem sedan: 2008-05-23
Senast inloggad: 2023-12-25 18:25

Hej!

Jag är en 18årig sak som via en mobilkamera började intressera sig i att fotografera och när familjens kompaktkamera inte dög till så blev det att skrapa ihop till en systemkamera vilket jag nu såhär ett år senare verkligen inte ångrar.

Jag ser mig själv som en riktig amatör inom fotografering men att jag för varje gång jag ger mig ut på äventyr med min trofaste vän lär mig någonting nytt.

För tillfället är det nog mest konsertfotograferingsom brinner mest för mig men även gatufotografering. Jag känner även en passion för att fotografera gamla, förfallna och bortglömda föremål och ting och självklart får man ju inte glömma den sköna naturen som är en stor inspirationskälla i mitt fotograferande.

Mitt mål inom fotografin just nu är att få möjlighet att fotografera i studio för att bygga upp kunskap inom det.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Macro, Svart-vitt, Vilda djur, Arkitektur, Porträtt, Natur, Fine Art Nude, Växter, insekter, naturdetalj, Konsertfoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Jag fikar helst:
<h1>Kaffe</h1>

I kameraväskan har jag alltid:
<h1>Kameran</h1>

 
Konsert
Vanligt
3 bilder
Byggnader
Vanligt
0 bilder
Landskap
Vanligt
4 bilder
Random
Vanligt
1 bilder
Natur
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS