Annons
Användarnamn: Carola.A
Bor: Tyresö
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2008-08-18
Senast inloggad:

Hej alla! Jag är en 35årig tjej som alltid så länge jag kan minnas har älskat att fotografera. Framför allt har det varit ansikten och porträtt, men har nu även upptäckt förkärlek till växter och djur - vilket jag aldrig trodde skulle hända. Är helst inte själv med på bild men fotograferar mycket och gärna andra.

Intresset har dessvärre begränsat sig till vardagligt hemmabruk och jag har inte heller gått någon kurs eller utbildning. Nu när jag i aug 2008 blev en ung 35åring hade jag lyckan att få en fin utrustning (som jag med tiden kommer att komplettera) och jag vill därför gärna utveckla mitt fotograferande samt teknik i bildredigering. Jag tar tacksamt emot all konstruktiv kritik - både vad jag kunde ha tänkt på vid själva fototillfället, men också vad jag kan utveckla i Photoshop. Är således också helt ny när det gäller termer och teknik och när jag tittar på ett foto som jag gillar, läser kommentarerna som finns inunder, så kan jag därefter Googla dem för att lära mig betydelse och för att sedan kunna öva själv.

Jag evigt tacksam för alla tips och goda råd som jag kan få ta del av. Har hittat underbara bilder här på fotosidan, skulle kunna ha precis hur många som helst av dem i mina favoriter. Många är så vackra att jag nästan tappat anda och som jag själv en dag önskar att jag skall kunna fotografera.

Kram Carola

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Barn, Porträtt, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Har inte inträffat ännu ;-)

Min största inspiration:
David Lachapelle - alla kategorier!

Jag fikar helst:
Latte med kanel på toppen :-)

I kameraväskan har jag alltid:
Nikon D80,Nikon AF-S DX Nikkor 18-135mm 1:3.5-5.6G,Hoya HMC UV(0, Canon Digital IXUS 850IS + en Mikrofiberduk för rengöring

Drömbilden är:
Ännu inte tagen...

 
Barn
Vanligt
2 bilder
Mina första bilder
Vanligt
6 bilder
 
 
ANNONS