Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Fredrik Lundin
Ålder: 57 år
Bor: Karlstad, Värmlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1985
Medlem sedan: 2008-08-23
Senast inloggad:

Jag fotograferade mycket i slutet av 80-talet och la sedan undan kameran under ganska många år. Inspirationen försvann och med tiden även möjlighet att jobba i mörkrum.
Tog upp fotograferandet igen våren 2008 med en digitalkamera, men det passade mig inte då så det blev några år med analog fotografi. Sedan 2015 har jag en digitalkamera igen, för färgfotografering. För svartvitt använder jag analogt.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Svart-vitt, Porträtt

Jag fotograferar helst med analogkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
En konsert med Lolita Pop för många, många år sedan. Vi var några fotografer precis framme vid scenen och mitt under konserten rasade några entusiastiska fans rakt ner på oss som satt på knä vid scenen. Lite kaotiskt blev det allt, men bilderna blev bra :)

Jag fikar helst:
Tillsammans är bäst! Det händer att jag fikar själv men det är sällan, såvida det inte är under en fotoutflykt.

Drömbilden är:
Ingen aning!

Mina favoritbilder från andra fotografer

 
Intryck
Vanligt
2 bilder
Landskap
Vanligt
6 bilder
 
 
ANNONS