Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Princess Lina
Bor: Uppsala, Uppsala län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1999
Medlem sedan: 2008-08-24
Senast inloggad:

Att få fånga och föreviga ett ögonblick är att föra med sig en magisk bit förfluten tid in i framtiden. Min passion att skapa och en ständig längtan att sätta bild på känslor är stark. Av känslor av alla de slag är varje ögonblick unikt. Foto är ett magiskt sätt att se på världen. Ett passerat ögonblick är förevigat.

Mitt fotointresse väcktes egentligen redan som liten när jag stolt sprang runt med min analoga kompaktkamera. Sedan blev foto än mer på riktigt när jag började mediaprogrammet med fotoinriktning på GUC Uppsala.

Nu jobbar jag som frilansande fotograf med största inriktning på bröllop, porträtt, lifestyle och mode. Spana in mig på:
http://www.fotografnygren.se

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Gatufoto, Nattbild, Macro, Bröllop, Mode, Studio, Posering, Vilda djur, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Fine Art Nude, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Att hålla i min första digitala systemkamera och veta att nu är världen öppen!

Mitt sämsta fotominne:
Ofta känner jag att det kommer något gott även ur de sämre tillfällena.

Min största inspiration:
Världen och livet - Med människor, djur, natur. Olika kulturer och levnadssätt. Glädje och sorg. Känslor!

Jag fikar helst:
Hemma hos någon med te och kanelbullar (kanske som jag bakat själv förstås, grym på att baka). Annars är jag svag för caféer med gammaldags, mysig inredning.

I kameraväskan har jag alltid:
Kameran med tillbehör och rengöringskit om olyckan är framme.

Drömbilden är:
När jag gjort den vackraste mest känsloladdade bröllopsfotograferingen, det häftigaste modereportaget, den vackraste naturbilden, den mest extrema actionsafaribilden över geparder på språng eller egentligen vad som helst som utstrålar magi! Det finns kort sagt alldeles för mycket att välja på. :)

 
Backyard Babies
Vanligt
10 bilder
Bröllop
Vanligt
0 bilder
Blommor & Växter
Vanligt
0 bilder
Detaljer & Ting
Vanligt
0 bilder
Den blandade mappen
Vanligt
0 bilder
Djur & Natur
Vanligt
0 bilder
Landskap & Miljö
Vanligt
0 bilder
Hus & Fasader
Vanligt
0 bilder
Pride -08
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS