Annons
Användarnamn: mnorrback
Bor: Närpes, Finland (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2002-11-24
Senast inloggad:

Jag har fotograferat i drygt 10 år nu och trivs utmärkt med det men endast som hobby, en hobby som dock ibland leder till lite inkomster. Jag fotograferar främst natur och landskap men är öppen för alla bildideer och influenser. Skärgården är något som står mig nära och inget går upp emot en vacker vår i skärgården. Det måste var något med det speciella ljuset.

Fotograferandet är för mig ett avkopplande nöje och det går i perioder. Ibland är man väldigt produktiv och ibland så tar man inte en vettig bild på flera månader. Efter att en tid har haft digitala systemkameror i APS format så har jag nu tagit steget till fullformat och det är bara att konstatera. Aldrig mera en icke fullformatare! Vilken skillnad. Tänk så det kan gå...

P.S. Det var -27 grader ute då profil bilden togs, lägg till en vind på ca 10m/s så tror jag beklädnaden är befogad.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Macro, Vilda djur, Arkitektur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker forum är roligast.

I kameraväskan har jag alltid:
Allt, för det som man inte har med är just det som man behöver.

 
Lofoten
Vanligt
3 bilder
Smått och gott
Vanligt
1 bilder
Höstresor
Vanligt
0 bilder
Djur och natur
Vanligt
5 bilder
Skymningsbilder
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS