Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Fyndboa
Ålder: 78 år
Bor: Örebro, Örebro län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1963
Medlem sedan: 2008-09-12
Senast inloggad:

En alltiallo som strulat med både video och foto. Både framför och bakom linsen. Börjat med digitalt 2007 och fotar en del för hemsidor. Började fotta på 60,talet med en NIKON-F. Den följde mig in på mitten av 80. Fotade bara S/V. Uppehåll framt till inköpet av en Canon 400D, sedan blev det en 40D. Nu har jag uppdaterat min kameraväska. 2 st Tamron har införskaffats. ett 17-50 och 70-200mm båda 2.8. Näst på tur är ett 180mm 2.8 Macro samt 28-75mm 2.8. Detta om mor godkänner utgiften. Har blivit en Canon 7D i stället.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Macro, Mode, Studio, Arkitektur, Produkter, Porträtt, Utrustning, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
En dag vid Lissabons flyplats på 60,talet när jag och en polare fotade en flygvärdinna. Fick en såndär bild 1 på 1000. Samt en S/V bild på min dotter när hon hänger i gunngan och drömmer sig bort för dryga 30 år sedan.

Mitt sämsta fotominne:
Talar vi inte om.

Min största inspiration:
Färger och reflexer i glas och metall.

Jag fikar helst:
Med Mor

I kameraväskan har jag alltid:
Canon7D och mitt gamla Canon FE 50 1.8

Drömbilden är:
En glasfigur

 
Några av mina bilder
Vanligt
8 bilder
 
 
ANNONS