Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: eilahtan
Ålder: 37 år
Bor: Värnamo, Jönköpings län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2008-10-09
Senast inloggad:

Om du är här och hälsar på för att jag varit och spanat på dina bilder, så ta det som en komplimang. Jag har på något sätt berörts av just din bild även om jag kanske inte skrivit en komentar till den!

Jag gillar att ta kort, men det har väl mest varit på semestern. Tills jag köpte mig en kompakt-digitalkamera. Kraven var inte så stora när jag letade utan jag ville kunna kameran i fickan. Där är jag nu. Gillar att fota det mesta och har kameran med mig. Dock inte alltid.

Vill lära mig fota mer spännande och få bra tips på kompositioner. Därför gillar jag att läsa kritiken på mina bilder och att kolla runt på andra fotografers fina foton!

Lycka till alla fotografer där ute!!!

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Svart-vitt, Vilda djur, Arkitektur, Digital efterbehandling, Husdjur / Tamdjur, Natur, Undervattensfotografi, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Mitt bästa fotominne:
...måste klura på det...

Mitt sämsta fotominne:
Tror inte jag har något. Men innan digitalkameran så va det ju alltid lika kul den gången då filmrullen tog slut och man inte hade med sig den nya...

Min största inspiration:
Naturen och "nuet"

Jag fikar helst:
I skogen med mannen, hunden och picknickkorgen.

Drömbilden är:
Vet verkligen inte.

 
Naturligt
Vanligt
9 bilder
 
 
ANNONS