Annons
Användarnamn: Micogr
Bor: Johanneshov, Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2002
Medlem sedan: 2008-12-28
Senast inloggad:

Jag är en amatör på fotografering.

Men visst är det så att amatör egentligen betyder den som älskar (kommer visst av det franska ordet för älskare), dvs någon som är entusiastisk, och gillar sin syssla? Och jag vill lära, skapa och aktivera mig. Jag är nyfiken och känner mig glad tillsammans med kameran, Utmaningen är att finna ett motiv att fånga, att bäst dokumentera och sedan dela med mig av resultatet och kanske väcka en speciell känsla och aha-upplevelse hos betraktaren. Det är också stimulerande att få synpunkter på hur jag ska göra för att lyckas ännu bättre nästa gång.

"Once the amateur's naive approach and humble willingness to learn fades away, the creative spirit of good photography dies with it. Every professional should remain always in his heart an amateur."
Alfred Eisenstaedt

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Macro, Barn, Bröllop, Posering, Vilda djur, Action / Äventyr, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Utrustning, Natur, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Det finns en hel del. Svårt att välja.

Mitt sämsta fotominne:
Kan inte komma på vad det skulle vara? När vi under värnplikten, från en stridsvagnssimulator, bekämpade mål genom att "skjuta prick med en kamera var nog rätt så trist. Även som ett fotominne.

Jag fikar helst:
tillsammans med en vän

I kameraväskan har jag alltid:
Utrustning som jag behöver för att få bilden jag annars inte skulle få.

Drömbilden är:
Ännu inte tagen

Mina favoritbilder från andra fotografer

 
Landskap
Vanligt
1 bilder
Bröllop
Vanligt
0 bilder
Aktion och resebilder
Vanligt
3 bilder
Porträtt
Vanligt
5 bilder
Macro
Vanligt
1 bilder
Djur och natur
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS