Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Rolle 2
Bor: Gävle, Gävleborgs län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1955
Medlem sedan: 2008-12-29
Senast inloggad: 2023-11-10 10:02

Välkommen till min sida och ha ett bra fotoår!

Jag skulle uppskatta mycket, om Du vill titta på mina bilder och kanske hitta någon anledning att kommentera/kritisera någon.

Jag är pensionär med ett fotointresse, som varat genom alla år fr sv v via dia till digitalt. Jag fotar gärna vilda fåglar, natur och landskap, helst i anslutning till vatten, makro är intressant, växter och insekter och allt annat som jag tror kan bli bra på bild.
Bor på Eskön norr om Gävle, som nog märks på många av mina bilder.

Har varit med i Gävle Fotoklubb ett tag och medlemsskapet i FS känns kul! Bildbedömning är intressant och roligt. Jag blir glad varje gång jag får en bild kritiserad.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Vilda djur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

I kameraväskan har jag alltid:
Canon EOS 700D Canon EF-S 18-55 IS STM CANON EF 70-200 L 1:4 USM

 
Detaljbilder övrigt
Vanligt
0 bilder
Växter och insekter
Vanligt
0 bilder
Det glömda rummet
Vanligt
0 bilder
Fåglar och andra djur
Vanligt
8 bilder
 
 
ANNONS