Annons
Användarnamn: Pixly Love
Ålder: 48 år
Bor: kävlinge, Skåne län
Kategori: Yrkesfotograf
Började fotografera: 2009
Medlem sedan: 2008-12-29
Senast inloggad:

Jag har nu startat mitt eget företag som fotograf.
Malin Ward Photography .Det mesta samlas min blogg på www.malinward.com. Jag har nu även startat gruppen Barnporträtt här på Fotosidan :O).

Mvh Malin Ward

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Barn, Bröllop, Mode, Reportage / Situation, Studio, Posering, Svart-vitt, Action / Äventyr, Arkitektur, Digital efterbehandling, Produkter, Porträtt, Utrustning, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
"Hero-a smile never far away" På grund utav att det var en total ögonblicksbild då James var svårt sjuk och var en hårmån från BIVA och andningshjälp. När jag såg honom ligga och le så när jag snabbt knäppte bilden så kände jag att vår son kommer att överleva och han kommer att vara lycklig fast att han inte är "som alla andra" :O). Det slår allt :OD!

Mitt sämsta fotominne:
Sämsta och sämsta, men roligaste :O). När jag skulle fota Izabella och bara hade macrolinsen med mig och backade in i ett hörn i köket och satte mig i hundens upphöjda vattenskål :OD! HAHHAHAHA det bjuder jag på ;O).

Min största inspiration:
Alla er här på fotosidan som lyfter, inspirerar får mig att tänka efter, varför i sjutton gjorde jag så :O). Det är ni som lär mig och är min största inspiration. Tack!!!!

Jag fikar helst:
Hembakta kanelbullar :O). Som tur är blir det inte många över till mig ;O).

I kameraväskan har jag alltid:
Kameran, objektiven, linsduk, blixt och reklektorer, samt läppglanset ;O).

Drömbilden är:
Att den som är framför kameran blir nöjd med resultatet :O).

 
Mat & Produkter
Vanligt
0 bilder
Djur
Vanligt
0 bilder
Vatten-Macro
Vanligt
2 bilder
Barnporträtt
Vanligt
7 bilder
Porträtt
Vanligt
1 bilder
Hjärtebarn
Vanligt
0 bilder
Dokumentärt
Vanligt
0 bilder
Landskap-Natur
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS