Annons
Användarnamn: asorbell
Ålder: 32 år
Bor: Skillingaryd, Jönköpings län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2007
Medlem sedan: 2009-01-07
Senast inloggad: (visas ej)

20 år, bor för närvarande i en industrihåla i Småland ihop med min fina sambo. Jag studerade medieprogrammet i Helsingborg i tre år och tog studenten med inriktning fotografisk bild. Frilansade därefter i lite mer än ett halvår tills det att jag fick en praktikplats hos en fotograf i tre månader. Helt plötsligt hamnade jag uppe i skogarna för att servera hamburgare för att överleva, men fotograferandet är det som håller mig levande.

Jag är precis som alla andra, fast ett unikt exemplar av mig själv. Annars så är även jag mänsklig och har fått känna på hur det är att bli nekad fotoutbildningar där konkurrensen har varit hård. Jag vet även hur det är att tappa motivationen och känna att det man gör inte räcker till, man når inte upp till sina egna förväntningar. Men, när inspirationen väl är där så är även jag och min kamera det.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Mode, Reportage / Situation, Studio, Posering, Svart-vitt, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Natur, Konsertfoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Min största inspiration:
Lara Jade

Jag fikar helst:
bland soffor i dämpad belysning, eller bland främlingar som man kan studera

I kameraväskan har jag alltid:
Canon Eos 450D, Extra batteri, close-up filter och UV filter.

Drömbilden är:
magisk, fängslande och vacker

 
Porträtt/Människor
Vanligt
8 bilder
 
 
ANNONS