Annons
Användarnamn: Linda-Pauline
Ålder: 36 år
Bor: Ljusdal, Gävleborgs län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2006
Medlem sedan: 2009-04-16
Senast inloggad:

Linda-Pauline är jag! En sprallig 22åring från Ljusdal, Hälsingland, i sina bästa år! Älskar livet och njuter av det varje dag. Startade en egen rockbutik, Inferno, tillsammans med min syster i Mars 2009. Där jobbar jag framförallt som fotograf, makeup artist och hårstylist. Jag är alltså egen företagare och vi har stora drömmar om att utöka Inferno inom kort. Jag är sambo och lever tillsammans med min älskade pojkvän, Petter Björk i en fräsch tvåa. Men vi drömmer om hus och verkligheten är inte långt borta. Förutom killen och jobbet älskar jag allt som har med inredning att göra, jag älskar att förändra, förnya och drömma mig bort.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Barn, Bröllop, Mode, Studio, Posering, Svart-vitt, Vilda djur, Digital efterbehandling, Produkter, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Undervattensfotografi, Växter, insekter, naturdetalj, Konsertfoto, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Macro
Vanligt
5 bilder
Makeup & hår
Vanligt
5 bilder
 
 
ANNONS