Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Bizzan-09
Ålder: 52 år
Bor: Oskarshamn, Kalmar län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2009
Medlem sedan: 2009-04-17
Senast inloggad:

Jag är en tre barnsmor som har ett starkt brinnande intresse för digitalt skapande nu har jag fått en möjlighet att börja fotografera tack vare min far. Jag är långtidssjukskriven och hemma om dagarna. Jag känner att jag vill utvecklas som amatörfotograf och lära mig mycket mer än vad jag kan idag.
Har ofta med mig kameran i skog och natur där det finns mängder med detaljer och vyer som är vackra. Jag älskar detaljerna och vad solen kan göra med ett foto. Moln och himmel förekommer också ofta på mina motiv.
Det har gått så långt nu att så fort jag tar tag i kameran så studsar min schäfertik Tina fram till dörren för då vet hon att vi ska ut i skogen. Hon följer mig och visar mig gärna pinnar strån och olika kottar när hon är med.
Jag tar bilden som den är och visar upp den som den är tagen. Något jag vill lära mig är dock HDR bilder. Och hur man tar de för bästa resultat.

Medlem i grupperna



 
Tema
Vanligt
1 bilder
Bilar
Vanligt
0 bilder
Manipulerade bilder
Vanligt
5 bilder
Under Eken
Kollektion
0 bilder
Solen
Vanligt
0 bilder
Sädersärla badar
Vanligt
0 bilder
Fjäril
Vanligt
0 bilder
Tina
Vanligt
0 bilder
växter
Vanligt
2 bilder
Rabarber
Vanligt
0 bilder
hamnen Oskarshamn
Vanligt
0 bilder
Naturen
Vanligt
2 bilder
Mitt första album
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS