Annons
Användarnamn: piami
Bor: Klintehamn
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2003-01-08
Senast inloggad: (visas ej)

Att glömma sätta på sig kameran är värre än att glömma klockan...

Bor i Sanda, Kovik och köpte digitalkamera år 2002, det var nog det bästa jag någonsin gjort. Är med här för att lära mig. Jag kommenterar bara när jag känner för det, det är ofta det, många väldigt fina bilder lämnar jag utan att kommentera (främsta skälet till att studera andras bilder är ju för att se och lära av andra) och andra gånger kan jag inte låta bli att babbla...*ler* ofta samma sak som tjugo andra redan sagt. En sak till... ibland byter jag ut bilder som folk inte ens orkar gå in och kika på... eller som jag efter ett tag inser är överflödiga...eller om jag får sanningsenligt påpekat att ... det här var nog ingen vidare bra idé. Är väldigt dålig på att tacka har jag märkt - Varmaste tack alla goa vänner för era fina och lärorika kommentarer!!! Ni har verkligen lärt mig massor, arbetar nu med bildbehandling och foto, plusjobb visserligen, men ändå, fullständigt galet överlycklig är jag, för denna jättechans (kallar mig ändå nybörjare eftersom de riktigt skarpa bilderna är väldigt sällsynta ... och rent tekniskt är jag fortfarande ett blåbär!)

Har mina ups-and-downs... ojämn kvalitet i mina album... ingen ordning alls - så om du känner för lite huller-om-buller - varmt välkommen kära du!

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Macro, Barn, Mode, Vilda djur, Action / Äventyr, Digital efterbehandling, Produkter, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Min allra första bild tror jag fortfarande gäller...

Mitt sämsta fotominne:
*skratt* dom är alldeles för många för att lägga på minnet

Min största inspiration:
ljus

Jag fikar helst:
på morgonen

I kameraväskan har jag alltid:
extra batterier

Drömbilden är:
alltid nästa bild!

 
Drakfestival i Cervia 2008
Vanligt
5 bilder
Insekter
Vanligt
0 bilder
Övrigt
Vanligt
1 bilder
Porträtt
Vanligt
0 bilder
Visby
Vanligt
0 bilder
Blommor
Vanligt
4 bilder
Fåglar
Vanligt
0 bilder
Fantasi
Vanligt
0 bilder
Natur
Vanligt
0 bilder
Bildomat
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS