Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: CyberPet
Ålder: 61 år
Bor: Piteå, Norrbottens län (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2000
Medlem sedan: 2001-08-17
Senast inloggad:

Fick min första kamera när jag var 8 år, sedan fotade jag fram till jag var kring 20, men jobb och fritid tog över och kameran las på hyllan. År 2000 återupptog jag min hobby när jag upptäckte digitalfotografi. Fotar sedan 2005 bröllop, vilket är jättekul! Kolla gärna min blogg: http://blog.petrahall.se

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Bröllop, Posering, Svart-vitt, Digital efterbehandling, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag första gången (som 10-åring) fick framkalla och kopiera ut den första svartvita bilden själv. Det var ren magi! Nu är det minst lika kul när jag jobbar i Photoshop.

Mitt sämsta fotominne:
När jag dubbelexponerade en film, givetvis med kanonbilder på båda. Nåja, det misstaget gör man inte med digitalt. :)

Min största inspiration:
Finns alldeles för många inspirationskällor. Men jag inspieraras av andras "öga", oavsett om det är landskap, porträtt, eller abstrakt.

Jag fikar helst:
Te med mjölk och honung. Gärna en pepperkaka eller sockerkaksbit till.

I kameraväskan har jag alltid:
allt för mycket att bära. Borde lära mig att packa lättare.

Drömbilden är:
...inte tagen ännu. Jag strävar efter den, men hoppas inte att jag tar den, för då kanske det inte blir lika roligt längre att fota.

 
Gott & Blandat 2009
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS