Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: mansixxa
Ålder: 39 år
Bor: KUMLA, Örebro län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2009
Medlem sedan: 2009-05-11
Senast inloggad:

25-årig fd norrländska som numera är bosatt i Gnällbältet. Tvåbarnsmamma som för tillfället är studerar på komvux innan universitetsstudierna tar vid. Matte till en boxerkille i sina bästa år och sambo med drömprinsen sedan 2003.

Min första systemkamera införskaffades den 26 maj 2009 och nu har även jag antagit utmaningen i att lära mig att fotografera 'på riktigt'. Motivet på mina bilder består inte så oväntat av döttrarna i första hand. :)

Vem är jag?


Mina intressen:


Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Jag fikar helst:
Jordgubbscheesecake på IKEA. ;)

 
The apple of my eye
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS