Annons
Användarnamn: JazzBass
Ålder: 45 år
Bor: Vasa, Finland (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2009
Medlem sedan: 2009-06-11
Senast inloggad:

Ingenjör och hobbymusiker som i juni 2009 även började med fotografering. Fotoflugan bet mig betydligt kraftigare än jag kunnat ana. Trodde inte jag skulle hitta en hobby som jag tycker (minst) lika mycket om som musik. ;-) Enda problemet är att jag har svårt att få tiden att räcka till för allt roligt jag vill hålla på med, inte minst efter att jag fick familj och barn.

Ta gärna en titt på mina bilder. Tidigare fotade jag ivrigt nästan vad som helst men på senare tid har det blivit mest natur, främst landskap, och konsertbilder. Jag är tyvärr inte speciellt aktiv längre på FS, så för mer bilder av mig, kolla in mitt flickrkonto: http://www.flickr.com/photos/magnusnordstrom

Är också sedan 2010 medlem i Fotoklubben Knäppisarna i Vasa / Korsholm, www. fotoklubbenknappisarna.com.

(Profilbeskrivning uppdaterad 17.11.2015)

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Macro, Svart-vitt, Porträtt, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Konsertfoto

Jag fotograferar helst med analogkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag den 18.6.2010 fick en bild in Galleri FS. :-) Det känns som ett stort erkännande för att man lärt sig något, då konkurrensen är hård och kvalitetskraven likaså.

Mitt sämsta fotominne:
När min mindre fotoväska föll från ett bord och bröt av mitt AF-S 70-200/2,8 VR II vid infästningen på min D700. Båda två låg på kamerasjukhus i en månad efter det, i princip hela mars 2012 då vintervädret var som vackrast. Fick klara mig med min iPhone som kamera under den perioden...

Min största inspiration:
Vår ändlöst vackra natur på både mikro- och makronivå, och andra fotografers fantastiska bilder.

Jag fikar helst:
..på mörkrostat färskmalet kaffe (har elektrisk kaffekvarn) :-) med grädde i. Kaffebrödskonsumtionen är låg i och med att jag i huvudsak håller mig till LCHF (vikten ner 15kg!) för hälsans skull. Men jag har jättesvårt att tacka nej till en bit saftig gräddtårta eller nån bit mörk choklad till kaffet. :-)

I kameraväskan har jag alltid:
Minst en kamera och så många objektiv och så mycket tillbehör som ryms med. Gärna också en termos med kaffe. :-)

Drömbilden är:
..en bild som jag kan se på varje dag under lång tid utan att bli trött på den, och som växer för varje gång jag ser på den.

 
Analogt
Vanligt
0 bilder
Natur och landskap
Vanligt
4 bilder
Konsertbilder
Vanligt
0 bilder
Människor
Vanligt
2 bilder
Djur
Vanligt
0 bilder
Experimentbilder
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS