Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: ellå-54
Ålder: 69 år
Bor: Arboga
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2006
Medlem sedan: 2009-07-25
Senast inloggad:

Nyfunnet fotointresse som kombineras med naturvistelser.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Macro, Vilda djur, Natur, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Under en snorkeltur i Thailand dök det plötsligt upp en valhaj!!!!! Och jag fick flera bra foton på den! Reseguiderna blev alldeles stolliga!

Mitt sämsta fotominne:
...då jag var på Island och inte hade någon kamera med mig (jag missade mäktiga vattenfall, varma källor med stora utbrott av vattenkaskader, vulkanen mm). Jag hade inte något större fotointresse då, men nu förstår jag vad jag har missat :(

Min största inspiration:
Naturen

Jag fikar helst:
...sittande på en sten/brygga och tittar ut över vatten...

I kameraväskan har jag alltid:
Canon EOS 60 D med 18-135 mm och 50 mm, för att de är lätta att ha med. Mobilen är också alltid med.

Drömbilden är:
något som jag får till bra och som kan sitta på väggen och då givetvis naturbilder med djur...men det är lång väg dit.........

ANNONS