Annons
Användarnamn: Samppe
Ålder: 31 år
Bor: Finland
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2009
Medlem sedan: 2009-08-12
Senast inloggad:

Jag är en pojke från Finland som har levt genom 16 månvarv och hoppas på många fler. Musik och fotografering är för tillfället mina största intressen - ja nästan rentav passioner.

Tål inte kritik, men behöver det verkligen för att utvecklas! Så släng in en kommentar eller två på någon av bilderna.

Min egen filosofi är att fotografi har två huvudsakliga delar, att föreviga ögonblick är den ena och den andra att göra något ointressant intressant.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Porträtt, Natur, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt sämsta fotominne:
Jag besökte en gång en restaurang med några av mina absolut bästa vänner då jag skulle ta en gruppbild medans vi sa "dubbla predestinationsläran". Alla skrattade och en del väldigt roliga miner syntes. Till min stora förskräckelse upptäckte jag att bilderna blev väldigt mörka men jag tänkte att jag ljusar till dem lite på datorn sedan. Och väl på datorn så hände något förskräckligt, på något mystiskt sätt så hade kameran tagit jpeg bilder under hela bildserien och de bilder som jag kanske mest av alls skulle vilja minnas är riktigt dåliga.

Min största inspiration:
Molniga solnedgångar (kliché) och vänner.

I kameraväskan har jag alltid:
Äger faktiskt ingen kameraväska.

Drömbilden är:
Har ingen drömbild. Jag tror att konst är något så subjektivt att en dröm inte kan finnas. Och dessutom är fotografi en hobby och kommer aldrig att bli något mer för mig så därför har jag inga mål att ta en drömbild.

 
Wonderful world
Vanligt
6 bilder
I care!
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS