Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: roljud
Ålder: 57 år
Bor: HEDEMORA, Dalarnas län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1980
Medlem sedan: 2009-08-13
Senast inloggad:

Är musiker till yrket, men har varit fotointresserad i hela mitt liv. Har även sålt en del bilder till vykort och CD omslag förutom att fota till egna omslag förstås.

Har ganska nyligen klivit in i digitalvärlden. Har fotat med Contax i hela mitt liv. Provade först Olympus, bytte sedan till en Lumix GF2 som jag verkligen gillade skarpt. Det något höga bruset blev dock till slut lite för störande. så det blev en GX1 i stället. Nu känner jag mig helt tillfreds igen.

I egenskap av amatörfotograf, vill jag inte släpa på större kameror. Har också tyckt att det varit lättare att få ljusstarka teleobjektiv att funka i 4/3 formatet. Åtminstone om man inte vill betala en ansenlig summa pengar. Detta har visat sig funka bra i många konsertsammanhang. Kommer att testa vidare...

 
Stad & folk
Vanligt
4 bilder
Ute
Vanligt
4 bilder
Musik
Vanligt
2 bilder
Katter
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS