Annons
Användarnamn: Ann-Charlotte Olsson
Bor: Göteborg, Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2006
Medlem sedan: 2009-09-09
Senast inloggad:

Jag tycker om att skapa. Jag tycker om att beröra med de redska jag har till förfogande. Jag vill förmedla den/de känslor jag själv får när jag ser något som jag vill dela med mig av. Dessutom vill jag att betraktaren skapar sig en egen bild av det jag förmedlar med mina bilder.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Barn, Studio, Posering, Svart-vitt, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Fine Art Nude, Växter, insekter, naturdetalj, Konsertfoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Det har jag nog inte fått än och jag tror man kan få fler än ett.Men jag minns då jag som tioåring tog en bild då jag befann mig på ett läger i Dalarna och tog en bild på några av de andra lägerdeltagarna. Fotade mot solen och fick en "solring" runt mina vänner. Tycker än idag att det blev en himla fräck bild även om bilden som sådan är riktigt usel.

Mitt sämsta fotominne:
Säger som ovan, det lär komma nya ju mer jag fotar och jag försöker undvika negativism. Man kan alltid rädda en bild på endera sättet! :)

Min största inspiration:
Det är en av mina vänner Jan Johansson som även han befinner sig här på fotosidan. Tack vare honom har jag fått tummen ur och införskaffat mig en "riktig" kamera.

Jag fikar helst:
Tillsammans med människor jag uppskattar på ett fik eller i skogen eller var det nu faller sig...

I kameraväskan har jag alltid:
Tuggummi!

Drömbilden är:
Sorry, men jag har fler än EN drömbild! Det vore fruktansvärt tråkigt att nöja sig med en drömbild när jag kan få hur många jag vill! :)

 
Turist, javisst!
Vanligt
1 bilder
Vardagsrealism
Vanligt
0 bilder
Skolådan
Vanligt
0 bilder
Människor i fokus
Vanligt
8 bilder
 
 
ANNONS