Annons
Användarnamn: Isse
Bor: Västerås, Västmanlands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2000
Medlem sedan: 2001-08-22
Senast inloggad: (visas ej)

Är fortfarande efter alla år med systemkamera en amatör, varje gång jag är ute med kameran, pratar med en kunnig eller läser igenom en fototidning så lär jag mig någonting nytt. Fotografering är för mig en hobby och det är jag nöjd med eftersom det låter mig utöva intresset helt utan krav. Jag har gått från att fotografera "stilla" motiv till att söka mig mer mot händelser, vare sig det är en fotbollsmatch eller en bilparad.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Action / Äventyr, Sport / Motorsport

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker forum är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag första gången var ute med min eos 300d, vilken frihet att kunna fotografera utan att tänka på att det skulle betalas en framkallning, speciellt som lärande amatör.

Mitt sämsta fotominne:
En vindstilla kväll i början av min fotokarriär då jag fotade solnedgången med stan i bakgrunden. När tre kanoter stilla kommer glidande mot platsen på stranden där jag stog slutade jag fota "för att dom inte skulle förstöra bilden"... Har undrat sedan dess hur bra dom skulle gjort sig i mot den ljusa speglingen i vattnet :/

Min största inspiration:
Bilder, tips och ideér från fotosidan

Jag fikar helst:
Kalle på spången i centrala västerås

I kameraväskan har jag alltid:
För mycket saker jag egentligen inte kan använda fullt ut eller behöver...

Drömbilden är:
En perfekt solnedgång med ett skotskt slott och sjö i förgrunden, någon gång ska jag dit och prova...

ANNONS