Annons
Användarnamn: david_hakansson
Ålder: 51 år
Bor: Örebro, Örebro län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2003-01-31
Senast inloggad:

Jag tenderar till att fotografera natur före allt annat, men jag fotograferar även byggnader, båtar och ibland även människor. För mig så spelar det inte så stor roll vad som avbildas, utan det jag söker är det estetiska, det vackra. Ytligt kanske, men om man fångar en känsla, vad är det då?

De flesta bilder här är tagna under den tid jag var sjukskriven. Sen drygt 1,5 år sedan jobbar jag heltid ..med en annan hobby, något som nog mättat min kreativa hunger så pass att fotograferandet har hamnat i skymundan. Fast det är ju bra med träda, eller hur bönder? ;)


Enjoy the free ride!

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Svart-vitt, Arkitektur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av histogram. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Läs under bilden "Min nya kompis"

Mitt sämsta fotominne:
När jag klev över en åker, tog en bild, ..och sen skulle gå tillbaks då jag upptäckte att stövlarna hade sugits fast i den blöta jorden. Om någon hade sett mig.. ja då dj..hmm

Min största inspiration:
Stevie Wonder ... en oanad talang bland hobbyfotografer ...

Jag fikar helst:
Ok, dom vill ha in här att man ska säga att man plockar fram termosen ur kameraväskan och sätter sig på en mossig sten, men icke. Jo, det har sin charm, men hellre en fika på ett fik, eller allra helst på berget vid sommarstugan en sommarkväll, tittandes ut över Vättern.

I kameraväskan har jag alltid:
Min trumbone...

Drömbilden är:
Drömbilden skulle kunna vara att fånga en av ens drömmar, men för det krävs det nog en canvasduk och en massa oljefärger, vilket jag inte har. Jag vet inte vad som vore men min drömbild, men om jag en dag kommer på vad det är så hoppas jag att jag aldrig tar den. För när den väl är tagen kan jag inte ta den igen utan att upprepa mig.

 
Natur
Vanligt
4 bilder
Blandade bilder
Vanligt
4 bilder
Arkitektur
Vanligt
0 bilder
Djur och Människor
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS