Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Mekis
Ålder: 48 år
Bor: Västmanlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1985
Medlem sedan: 2003-02-09
Senast inloggad: 2024-03-03 21:15

Jag är här på fotosidan för att utveckla mitt fotograferande. Därför är all feedback välkommen! Kom gärna med förslag på hur jag kan förbättra mina fotografier t.ex. komposition, ljus, färg, val och objekt, ISO, bländare, slutartid, brännvidd och så kom ihåg att säga vad du själv känner och tycker när du ser bilderna!

Jag gick min första nybörjarkurs på 80-talet. Ny går jag en på distans igen, eftersom mycket är glömt sedan så mycket har automatiserats.

Jag fotograferar främst båtlivet och natur, men också människor och djur. Kameran är en EOS 550D, med två tillhörande objektiv. Det ena upp till 55 mm brännvidd, det andra upp till 300 mm brännvidd. Jag fotograferar alltid med inställningar som är helt manuellt satta.

Mina fotografier beskärs och justeras något i ljus och färgton i dataprogrammet Lightroom Classic, men det är mycket sällan som jag manipulerar foton. Alla mina foton tas i färg, men ibland gör jag dem svartvita i efterhand.

Medlem i grupperna



 
Referensbilder
Vanligt
0 bilder
Avtion
Vanligt
0 bilder
Abstrakt
Vanligt
0 bilder
Båtliv
Vanligt
0 bilder
Fåglar
Vanligt
0 bilder
Gatufotografering
Vanligt
1 bilder
Historia
Vanligt
0 bilder
Husdjur
Vanligt
0 bilder
Naturbilder
Vanligt
0 bilder
Kroppen
Vanligt
0 bilder
Silleben
Vanligt
0 bilder
Övriga bilder
Vanligt
9 bilder
 
 
ANNONS