Annons
Användarnamn: Fredrikp94
Ålder: 30 år
Bor: Kronobergs län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2009
Medlem sedan: 2009-12-31
Senast inloggad:

Tjohej!
Jag heter Fredrik och jag har har nu fotat ungefär ett år. När jag ej fotar så tränar jag. Jag köpte min första systemkamera den 29/12-2009 en Canon EOS 1000D. För ett år sen inhandlade jag en Canon EOS 40D och nu äger jag en 60D. Det var min gudfar som lyckades få mig till att bli intresserad av fotografering. Har inte manualen svaret har han det. Innan jag fick köpa min egen kamera så lånade jag min pappas systemkamera. Han var kanske inte alltid så glad när jag snodde den från honom. Så efter ett tag så tänkte ja att man kanske också skulle köpa en. Tillslut fick jag pengarna och började fota. Så nu vill jag bli så bra på detta som möjligt så uppskattar om ni gärna säger vad jag kan förbättra för komma längre inom detta område.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Barn, Vilda djur, Sport / Motorsport, Arkitektur, Porträtt, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

I kameraväskan har jag alltid:
I min lilla väska har jag så klart min Canon Eos 40D med Sigma 18-200 f/3,5-6,3 DC. Motljusskydd, blås bälg microfiberduk, uv filter och polariseringsfilter. Även ett stativ av märket Velbon CX 440. Även i bland ett Canon 70-300mm.

Drömbilden är:
Min drömbild är inte tagen ännu iallafall........

 
Porträtt
Vanligt
1 bilder
HDR-Bilder
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS