Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: cleverclick
Ålder: 55 år
Bor: Torslanda, Hallands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1974
Medlem sedan: 2010-01-16
Senast inloggad:

Jag har alltid varit en kreativ människa och älskar fotografi. Min far tog mig ofta ut på älgfotografering när jag var yngre och troligtvis har det skapat det intresse jag har samtidigt som en artiskt ådra har följt med familjen...

Arbetar med webbproduktion sedan 1997. Specialicerad på användarvänlighet och tillgänglighet av webbsidor och producerar allting enligt webbstandarder W3C.

Driver egen firma, cleverclick.gr, men fotograferar gärna för min kreativitets skull. Jag reser en hel del och tycker att jag kan spara mina upplevelser som bilder då det är en enorm uttrycksform.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Macro, Arkitektur, Digital efterbehandling, Natur, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

I kameraväskan har jag alltid:
Nikon D1 och för det mesta min 18-35

 
Vinter i Grekland
Vanligt
3 bilder
Athen December 2010
Vanligt
2 bilder
Mykonos - Ikaria, Grekland
Vanligt
3 bilder
Athen 2010 b/w
Vanligt
1 bilder
Kanske
Vanligt
0 bilder
Grekland
Vanligt
1 bilder
Sverige vintern 2009
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS