Annons
Användarnamn: PinkCheese
Ålder: 30 år
Bor: Finland
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2008
Medlem sedan: 2010-04-14
Senast inloggad:

Jag är då Saara Voimäki, aka Pinkis. Jag är oftast glad och positiv, och öppen för nya saker. Jag har inte fotograferat så mycket under det senaste halvåret, men jag ska försöka skärpa mig nu. De flesta bilder jag tar är med min käre Canon EOS 500D, aka Sture, med det kan finnas ibland lite äldre bilder som är tagna med min gamla digitalkamera, Olympus. Vill gärna bli bättre på att fotografera, och ska också försöka bli bättre på att redigera bilder.

Vem är jag?


Mina intressen:
Barn, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag och mina 3 kompisar var ute i skogen en hel eftermiddag och de poserade som modeller medan jag fick vara fotograf. Alla bilder blev inte helt lyckade, men roligt hade vi.

Mitt sämsta fotominne:
När jag, min kompis och mina föräldrar var till england, och precis när jag skulle fotografera naturen runt Stonehenge så crashar kameran och vägrar fokusera (det som också hör till det här är att 2 veckor senare, utan någon reparation, fungerar kameran som vanligt).

Min största inspiration:
Olika fantasyböcker jag läser.

Jag fikar helst:
Lasagne + chokladmuffins + fanta!

I kameraväskan har jag alltid:
Min lyckofällkniv, av en orsak jag inte ens själv vet.

Drömbilden är:
Ett perfekt foto på vildhästar i USA.

ANNONS