Annons
Användarnamn: drdent
Bor: Malmö, Skåne län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1967
Medlem sedan: 2010-05-02
Senast inloggad:

Jag började fota tidigt. Gick runt och plåtade dagen innan högertrafikomläggningen. Lånade efterhand mina föräldrars idiotsäkra Kodak Instamatic och under högstadietiden hade jag varje vecka, en dubbel timme till förfogande där jag valt foto. Intresset, höll i sig och efterhand, då jag gått ut gymnasiet, köpte jag min första ordentliga småbildskamera.
Alltsedan dess har fotograferandet fortsatt vara en kul hobby, som ibland fått mer och ibland mindre tid, beroende på livet i övrigt.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Arkitektur, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Då jag fotade en svartvit rulle i Berlin -99. Man hade precis funnit rester från andra kriget så de bilderna känns sällsynta.

Min största inspiration:
tillfälle, omgivning och känsla

Jag fikar helst:
en mugg vällagat te (earl gray eller söderblandning) och en italiensk mandelskorpa

I kameraväskan har jag alltid:
Kompakten en Nikon P7000. Jag är av naturen lite lat därför är det oftast den som får följa med. Men i gengäld lite oftare. Annars är det Nikon D90 med normalzoomen 16-85mm ED VR som gäller. En liten anteckningsbok kompletterar väskan.

 
Italienska bilder
Vanligt
1 bilder
Franska bilder
Vanligt
0 bilder
vanligt
Vanligt
0 bilder
byggnader
Vanligt
0 bilder
gatufotografi
Vanligt
9 bilder
porträtt
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS