Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: reecoy
Bor: Visby (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2001-08-28
Senast inloggad:

Jag är en amatörfotgraf med bas på Gotland, som fotograferar i perioder ibland längre ibland kortare. Motiven är främst från naturen och stilleben.

Att jag finns på fotosidan var från början för att visa mina bilder och få kommentarer. Eftersom kommentarsfloden stannat upp, mycket beroende på att jag inte förnyat bildurvalet, så använder jag nu mestadels fotosidan som inspirationskälla.

Jag gillar bilder som har något extra, som berör på något sätt. När jag kommenterar bilder försöker jag att ge en positiv kritik där jag i första hand pekar på vad det är som jag anser gör bilden bra. Jag använder inte Fotosidans betygssystem. Jag skulle gärna se mer vardagsbilder här på fotosidan, från arbetsplatser, fotbollsträningen eller syföreningsmötet exempelvis.

Varje år brukar jag sätta ihop en fotokalender/fotoalmenacka, du hittar den på följande länk:
http://www.reecoy.com/ [klicka på Photographer]
(Den är gratis)

De senaste åren har jag även satt ihop en fotokalender för Visby Graffiti - www.visbygraffiti.se (en bit ned i mittenkolumnen)

 
Vatten
Vanligt
2 bilder
Vilsamt
Vanligt
3 bilder
Blandat och osorterat
Vanligt
2 bilder
Fårö
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS