Annons
Användarnamn: ziquita
Ålder: 35 år
Bor: Jämtlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2010
Medlem sedan: 2010-10-22
Senast inloggad:

En ung, glad tjej på 22 år. Har en dotter som är 3 år gammal. Jag har alltid haft intresse för fotografering, design, inredning och liknande och nu har jag äntligen känt mig ha råd att köpa en systemkamera! Lyckan är total, och jag fotar hejvilt.

Jag fotar med en Sony DSLR a290 inköpt 17/10 2010, och är med andra ord en riktig nybörjare. Jag har hamnat på den här sidan därför att jag vill ha tips och idéer från er andra medlemmar, samt kunna ställa frågor och få svar från likasinnade! Och viktigast av allt -respons på mina bilder, positivt som negativt. Konstruktiv kritik är A och O för mig eftersom jag vill utvecklas i mitt fotande, så säg vad ni tycker och tänker och hjälp mig att växa! :)

Ha det så bra, allihop!

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Barn, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker forum är roligast.

Drömbilden är:
en bild tagen ifrån toppen av Brandsöyåsen i Florö, Norge. Man står på toppen av ett mindre berg som man bestigit, har utsikt över havet, öar och små fjäll så långt ögat kan nå. I en viss vinkel ser man ut över staden som ligger och vilar långt under en. En dag ska jag dit igen, och då ska min drömbild tas!

ANNONS