Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: holycrap
Bor: Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2007
Medlem sedan: 2010-12-08
Senast inloggad: 2023-11-21 21:26

Jag är ingenjör hemmahörande i Stockholm som sedan 2010 har uppgraderat mig från "sporadisk semester fotograf" till hobbyfotograf, i och med att jag införskaffade min första SLR. Mina kunskaper kommer till 80% från internet, 15% från bekanta med fotokunskaper och 5% experimenterande.

Min favoritaspekt av denna hobby är tekniken. Jag älskar att jämföra kamerahus och objektiv, att läsa recensioner, att pilla med kameran och testa inställningar. Nu måste jag bara lära mig att producera fina bilder också.

Om jag skulle kategorisera mig skulle jag väl betrakta mig som naturfotograf. Jag tar gärna bilder av naturens skönhet, både i naturlig miljö och konstgjord. Främst åker kameran fram på semestern men förhoppningvis ska jag få tid att ta mig ut även på min vanliga fritid.

Den främsta anledningen till mitt medlemskap på Fotosidan är för att delta i forumdiskussioner och inhämta mer kunskap den vägen.

 
Vällingby
Vanligt
3 bilder
Stockholm
Kollektion
5 bilder
Favoriter
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS