Annons
Användarnamn: Heléne89
Ålder: 35 år
Bor: Umeå, Västerbottens län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2010
Medlem sedan: 2011-03-25
Senast inloggad:

Jag är envis och strävar att bli bättre, är förföljd av en onaturlig otur som gjort att jag alltid inser att "de löser sig" och är väldigt duktig på att improvisera i nödsituationer som jag alltid hamnar i.

Är en okonstltad fotograf som gärna blandar det bästa och har därför både Canon och Nikon i fotoväskan båda bra på sina saker.

Har även frälst min gode vän Felix med fotografering och han ska snart köpa en ny Nikon och ser fram emot många nördiga foto-rundor ihop!

Äger idag en Mark5D och en Nikon D 50, Nikon är idag bort adopterad till min käre vän Emelie som är min kollega i vått och tortt och hennes entusiastiska inställning till foto inspirerar!

Kameror jag minns:
Nikon F800 - Första kärleken, med 36 bilder S/V rulle
Eos 300 - Första debuten med canon
D200 - Du & jag not ment to be
5D Classic R.I.P My beloved .. 2005-2013

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Sport / Motorsport, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag var med Marielle Andersson-Gueye och ska fota Jacob från ponnyakuten och lyckas fånga honom när han lägger händerna om sin häst och ger honom en puss i pannan.

Mitt sämsta fotominne:
En gång i skogen, hade legat i timmar och passat och när hjorten kom var batteriet dött, hade glömt och ladda. Detta var på den tiden då jag bara hade ett batteri och sparade veckopengen till ett till.

Min största inspiration:
Är min passion för hästar dessa otroliga varelser samt min hund Viking en följeslagare i vått och torrt som alltid stöttar även i nerförsbackar. Idoler är Marielle Andersson-Gueye, Bob Langrish och Elisabeht Furth mfl

Jag fikar helst:
På en stubbe med termosen =)

I kameraväskan har jag alltid:
Extra minneskort och våtservetter (när hästar frustar kommer de rätt mycket "grejer" som täcker hela linsen)

Drömbilden är:
Ännu inte uppfylld den innehåller dimma, ett träd och en vacker häst.

 
Tillsvidare
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS