Annons
Användarnamn: Tissanova
Bor: Vimmerby, Kalmar län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2011
Medlem sedan: 2011-06-12
Senast inloggad:

Nykläckt amatörfotograf. Har länge önskat mig en systemkamera då jag tycker mig se motiv omkring mig hela tiden. Har mest riktat in mig på stillastående motiv till att börja med- och det är en kick att gå ut med kameran och aldrig veta när det gyllene tillfället för ett ordinärt motiv dyker upp. Min förhoppning är att jag med tiden lär mig att hantera min kamera och träna upp mitt öga så jag kan bli så duktig som jag önksar.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Vilda djur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag öppnar datorn och ser att bilderna blir bätttre än jag kunnat tro. Bl. a bilden "blåvinge i tropikerna" och bilden "Dimmig soluppgång" som är bilder jag hade stor tur att få till.

Mitt sämsta fotominne:
När jag en tidig morgon, mycket tidig, packade kameraväskan och åkte iväg taggad till tusen. När jag tagit ett par bilder dog kameran, jag hade glömt att ladda batteriet.

Min största inspiration:
Naturen och fotosidans medlemmar.

Jag fikar helst:
Hemma med en kopp kaffe och en torr kaka, allra helst en chokladbit till :-).

I kameraväskan har jag alltid:
Miina objektiv, sax och olika filter.

Drömbilden är:
Inte en aning men kanske såg jag drömbilden förra veckan. En räv som satt på en sten i solnedgången och kikade ut över ängarna två meter från min bil. När jag siktade räven efter att ha kört ner rutan tycke han de va dags att gå och bilden var ett minne blott.

 
Droppar & Bubblor
Vanligt
5 bilder
H Ö S T
Vanligt
0 bilder
SVARTVITT/SEPIA
Vanligt
0 bilder
Mina blandade
Vanligt
1 bilder
MACRO från naturen
Vanligt
0 bilder
FJÄRILAR
Vanligt
0 bilder
FÅGLAR
Vanligt
0 bilder
BLOMMOR
Vanligt
1 bilder
NATUREN omkring oss
Vanligt
3 bilder
DJUR av alla de slag
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS