Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Martinro
Ålder: 32 år
Bor: Skåne län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2010
Medlem sedan: 2011-08-14
Senast inloggad:

Älskar att vara i naturen! Det bästa som finns är att stå och se ut över ett landskap med vinden i ansiktet eller omgiven av träd endast höra fågelkvitter och forsens sus. Kan erkänna att krälandet i lera i jakten på ett bra perspektiv många gånger är det roligaste med fotograferandet. I övrigt läser jag till civilingenjör på Lunds tekniska högskola där kameran alltid är med, därav mitt måtto: "Allways bring a camera"!

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Vilda djur, Action / Äventyr, Digital efterbehandling, Utrustning, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Mitt bästa fotominne:
Alla gånger som jag har gett mig ut i oväder eller på natten, bara för att det är lite sådär småläskigt att klättra upp för ett berg när det blåser eller att vara ensam i en skog mitt i natten. Jag känner mig som mest levande då. - bilderna därifrån gör att jag minns känslan.

Mitt sämsta fotominne:
inget hittils- man lär sig av erfarenheter

Min största inspiration:
Naturen- den slutar aldrig att fascinera mig

Jag fikar helst:
Med mörk choklad och en god vän

I kameraväskan har jag alltid:
min tvärflöjt

Drömbilden är:
En riktigt skarp bild tagen på kort avstånd på en havsörn som fångar fisk eller pilgrimsfalk som slår ner på sitt byte - bilden skulle bevara upplevelsen

 
Landskap
Vanligt
6 bilder
Fåglar
Vanligt
3 bilder
Montage
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS