Annons
Användarnamn: iucunditas
Ålder: 58 år
Bor: Solna, Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2010
Medlem sedan: 2011-08-27
Senast inloggad:

Mitt stora intresse är bilder på människor och historia. När jag köpte min kamera och på allvar började lära mig fotografering var det som en helt ny värld öppnade sig.
Jag tycker mycket om att porträttfotografera och har mest fotat utomhus. Nu har jag även börjat våga mig på studiofotografering som jag kommer att försöka utveckla under året. Mitt stora stöd och mentor är Stefan Fasth som har lärt mig allt jag kan och som har trott på mitt fotande nästan från första stund.

Kolla in mig på Facebook
eller min hemsida

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Barn, Bröllop, Posering, Porträtt

Mitt bästa fotominne:
När jag fotograferade min son och hans flickvän i Hagaparken. Att se sin son lycklig och lyckas fånga det på bild var hur häftigt som helst! Länge leve kärleken!

Mitt sämsta fotominne:
När jag försökte både vara fotograf och värdinna på min mans skivrelese. Som värdinna skulle jag vara överallt och se till att allt blev korrekt. När jag försökte ta några foton, så var jag så stressad så allt stod still i huvudet.Herregud, inte en enda bild blev bra. Jag grät när jag såg resultatet av de få bilder som jag lyckats ta. En lärdom blev att aldrig blanda ihop flera engagemang. Ska jag vara fotograf så är det det som jag ägnar mig åt till 100%.

Min största inspiration:
Stefan Fasth har inspirerat mig till att våga tro att jag verkligen kan lära mig hantera en digitalkamera. Och kan ta bra bilder. Tekniken är fortfarande det som jag får kämpa med. Sitter inte än i ryggraden.

Jag fikar helst:
På något härligt gammalt café med massor att välja på. Gärna i någon historisk miljö.

I kameraväskan har jag alltid:
Extra batterier och minneskort. (Ja Nettan, jag lär mig... ;) Och numera även min underbara ljusmätare som är mitt senaste tillskott i min utrustning.

Drömbilden är:
Är inte tagen än.

 
SvartVitt
Vanligt
4 bilder
Fotosejour Glimmande nymf
Vanligt
0 bilder
Blandat
Vanligt
1 bilder
Porträtt
Vanligt
5 bilder
En gripande föreställning
Kollektion
0 bilder
Bröllop
Vanligt
0 bilder
Fotosejour Gamla Stan
Vanligt
0 bilder
Fotosejour Svindersvik
Vanligt
0 bilder
Fotosejour Ulriksdalsslott
Vanligt
0 bilder
Fotosejour Tullgarnsslott
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS