Annons
Användarnamn: Kirsan
Ålder: 50 år
Bor: Karlskoga, Örebro län
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2011-10-01
Senast inloggad:

Fotat lite i högstadiet, men började väl mer 1994 när jag köpte min första systemkamera en Minolta Dynax 3xi ,mot min mammas vilja då den kostade hela 3000kr :D

2002 köpte jag min första digitalkameran som var en liten Toshiba PDR-M25 och tog en hel del bilder.

8 Januari 2004 fick jag i födelsedagspresent en KODAK DX6490 och jag var så glad! . fotade en hel del och var rätt nöjd samt filmade med den.

20 Juli 2006 köpte jag en begagnad KODAK P880 som jag tyckte var så perfekt för mig..kraven liksom började ju dyka upp fast man är oteknisk;) väldig bra att filma lite med också.

19 September 2007 har jag möjlighet att köpa mig en ännu bättre kamera och det blir en NIKON D40 med tillhörande två objektiv som jag bara kunde dö för och mitt fotande blir bara så mycket mer på allt ;) Då jag inte längre kan filma med kameran och min make behöver en liten enkel kamera så köper vi en liten Nikon coolpix.

men så får jag ännu bättre möjlighet att uppgradera mig och 7 November 2008 köper jag min NIKON D90 inklusive en hel massa objektiv och blixt.. Och det är den utrustningen jag fortfarande kör på.

Jag är även en mobilfotare av mycket stora mått och just nu har jag en Sony Xperia Z som jag tycker kameran är riktigt bra på.

jag har mycket att lära mig men en livstid att göra det på.

Mina favoritbilder från andra fotografer

 
Kamerafoton Blandade
Vanligt
8 bilder
Mobilfoton
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS