Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Hans N
Ålder: 53 år
Bor: Skoghall, Värmlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1995
Medlem sedan: 2011-10-14
Senast inloggad:

Hammaröbo av årgång 1970 som påbörjade det analoga fotograferandet -95 och övergick till den digitala eran 2005 efter några sabbatsår.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Macro, Vilda djur, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Än så länge är det mötet med älgkon.

Mitt sämsta fotominne:
var ute och fotade på vårvintern när det började snöa och jag vände kosan hemåt. På vägen hem halkade jag på en under nysnön isfläck som bjöd mig på en tur i luften innan jag landade på kamera och objektiv som jag mig avtrycket Canon o Sigma i ändalykten och en dyr lagningsnota...

Jag fikar helst:
inte alls men om jag måste så blir det väl Te eller någon dricka med tilltugg. Jag har aldrig förstått mig på detta med Kaffe...

I kameraväskan har jag alltid:
min utrustning så klart. Brukar även slänga i lite "gött humör" när den varan finns på lager.

Drömbilden är:
ännu inte funnen.

ANNONS