Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Katt-Tina
Ålder: 72 år
Bor: Karlskrona, Blekinge län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1970
Medlem sedan: 2012-02-09
Senast inloggad: 2023-12-27 00:36

Jag tycker mycket om att vara ute i naturen och har nästan alltid kamera med. Förutom mitt fotointresse fågelskådar jag på amatörnivå och är medlem o Karlskrona Ornitologiska Klubb (KOK). Att kombinera fågelskådning med fotografering ger ytterligare en dimension till skådandet. Emellertid är det inte enkom fåglar som hamnar i fokus, utan olika djur - vilda som tama - samt annat i naturen, som ju är full av vackra motiv.
Även om jag har fotograferat i många år var det när jag köpte min första digitalkamera (kompakt) som intresset utvecklades. Det blev ju plötsligt så mycket enklare och snabbare att kunna se resultatet. Efter ett par års sparande kunde jag förvekliga min önskan och köpa en digital systemkamera. Sedan dess har min "kameragarderob" utökas i takt med att mitt intresse har ökat.
Att fotografera tillför mig så mycket positivt, förutom att det blir trevliga bildminnen.
Naturligtvis är det roligt om någon bild blir extra bra men jag har inga krav på teknisk perfektion. Jag tycker det viktigaste är att mina bilder förmedlar just de minnen jag vill bevara.
Jag blev medlem på Fotosidan 2012 då jag tyckte det var ett trevligt och intressant forum.
I juli 2015 skaffade jag en hemsida, för att släkt och vänner, många bosatta på andra orter, gärna ville ta del av mina bilder. Den hemsidan har jag stängt/avslutat och håller nu (augusti 2022) på att skapa en ny hemsida. Adress till den nya: www.dadino-foto.com

Medlem i grupperna



ANNONS