Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: brunolundh
Ålder: 45 år
Bor: Ålesund, Norge (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2008
Medlem sedan: 2003-06-20
Senast inloggad:

Kreativiteten har nog alltid funnits där. Och under min uppväxt fick den betydligt mer utrymme då jag tecknade. Jag är ingen duktig tecknare, men i tonåren var jag det. I alla fall i jämförelse med mina kamrater. Nu är jag ingen bra tecknare, inte ens om man jämför mig med mina kamrater som jag hade under min uppväxt. Jag är nog till och med sämre än jag va då.

Det behöver jag inte va längre, för jag har hittat kameran. Då får jag ut lite av min kreativitet som jag har ändå. Jag är inte någon bra fotograf, men ibland har jag tur och får en bra bild. Ju fler kort jag tar ju mer tur har jag. Någon svarade att det gäller ju att ha känslan och se på vilka kort som är bra också vid mitt påstående att jag har tur med min kamera. Det stämmer ju faktiskt. Jag tycker mig ha en bra känsla.

Att jag egentligen började lägga mer energi på mitt fotograferande började egentligen då jag lärde mig Photoshop mer ordentligt. En aha-upplevelse fick jag när jag äntligen fattade hur masker funkade sen gick det av bara farten.

Photoshop, fotografi, grafisk design och webbdesign har nu blivit ett stort intresse. Så stort att jag försöker utbilda mig, och tids nog kanske jag lägger hammaren på hyllan och gör det till mitt yrke, men bara kanske.

Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Reportage / Situation, Studio, Digital efterbehandling, Porträtt, Utrustning, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker forum är roligast.

 
Självporträtt
Vanligt
6 bilder
Indien
Vanligt
0 bilder
Porträtt
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS