Annons
Användarnamn: magnus_sundin
Ålder: 52 år
Bor: Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2011
Medlem sedan: 2012-04-15
Senast inloggad:

Jag heter Magnus Sundin och är född 1972. Jag är född och uppvuxen i Östhammar och har bott många år i Uppsala. Bosatte mig för 6 år sedan i Handen.

Har studerat konst på University of Miami 2003/04.
Civilingenjörsexamen från Uppsala Universitet 2004. Studerat oljemålning som privatelev hos konstnären Gudrun Wahlund under perioden 1997/99.
Medlem i Enskede Fotoklubb.

Sedan 2011 har jag utökat mitt konstnärliga intresse till att även omfatta fotografering.

Med mitt fotograferande vill jag fånga vardagen runtomkring och se det vackra i den. Förutom fotografering ägnar jag mig åt oljemålning och tecknande.

Jag fotar med två sony digitalkameror: a290 och a65. Tycker mycket om mina sony kameror och är väldigt nöjd med dess pris/prestanda.

Utställningar
Östhammars konstnärsförenings utställning 1998
Uppsala fotofestival 2011 (jury)
Haninge salongen 2011 (jury)

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Gatufoto, Nattbild, Reportage / Situation, Studio, Posering, Svart-vitt, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Fine Art Nude

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Riga
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS