Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: MalmbergDuse
Ålder: 31 år
Bor: Stockholms län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2008
Medlem sedan: 2012-05-19
Senast inloggad:



Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Nattbild, Macro, Bröllop, Mode, Reportage / Situation, Studio, Svart-vitt, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Digital efterbehandling, Porträtt, Utrustning, Natur, Undervattensfotografi, Växter, insekter, naturdetalj, Konsertfoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Jag kan inte riktigt välja någon speciell men varje gång man får in exakt samma bild som man hade i huvudet innan man ens tog upp kameran, är den bästa känslan som finns! När man känner att: "Shit, den här bilden kommer jag kunna kolla tillbaka på länge och känna att jag verkligen lyckades med."

Mitt sämsta fotominne:
Sommaren 2011, jag hade bokat in en sommarkväll med några kompisar som skulle åka mountainbike i samband med solnedgången. Allt började bra med att alla 3 åkarna värmer upp med lite enklare trick. Efter ett tag så får jag klartecken att vi ska köra igång på riktigt och första åkaren droppar in, och total kraschar, så han var ute ur leken. Väldigt synd MEN jag hade ju 2 åkare kvar! Men lång historia kort, alla åkarna skadade sig och jag fick inte en enda bild som jag var nöjd över.

Min största inspiration:
Rukes, Mattias Fredriksson, Sterling Lorence och Simon Berggren.

Jag fikar helst:
utan kaffe på ett café.

I kameraväskan har jag alltid:
Fisheye, Vidvinkelzoom, normalzoom, telezoom, fast 50 och olika filter.

Drömbilden är:
Ett fruktansvärt kraftigt och känslosamt porträtt.

ANNONS