Användarnamn: TmF
Bor: Dalarnas län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2012
Medlem sedan: 2012-06-30
Senast inloggad: (visas ej)

Tomas heter jag och är 26 år gammal. Jag började fotografera 2012 då jag köpte min första kamera. Tack vare min morfar och mormor har jag alltid haft ett intresse för djur och natur så var det ganska självklart att jag skulle fastna för just den typen av fotografering. Till vardags går jag klädd i sjukhuskläder då jag jobbar inom vården men byter snabbt skepnad på fritiden då fritidskläderna åker på och naturens stillhet väntar.

Andra intressen som tar mycket tid är flugfiske och flugbindning och detta gör att jag lätt kan kombinera mina två största intressen. En av de bästa känslorna som finns är när jag får packa kameran, flugfiskespöt och tältet och beger mig upp på fjället.

Håller även på att starta upp ett litet projekt som förhoppningsvis kan ge fler ungdomar och unga vuxna en mer positiv och rolig inställning till naturen och dess djur och att fotografering av djur inte behöver vara så himla svårt.

Medlem i grupperna

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Macro, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Porträtt, Natur, Fine Art Nude, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Jag fikar helst:
Hemma

I kameraväskan har jag alltid:
Kameran och fältguiden för fågelskådare.

Blåmes
0 kommentarer
Whistling-Kite.
Whistling-Kite.
0 kommentarer
Laughing Kookaburra.
Laughing Kookaburra.
0 kommentarer
Intermediate Egret
Intermediate Egret
2 kommentarer
Pelikan.
Pelikan.
0 kommentarer
Superb-Fairy Wren Hane 1K
Superb-Fairy Wren Hane 1K
0 kommentarer
 
Bilar
Vanligt
1 bilder
Fåglar Australien
Vanligt
8 bilder
Fåglar
Vanligt
1 bilder
Blandat
Vanligt
0 bilder
 
 

Elinchrom ELB 400 Hi-Sync Promotion